Grupperejser > Introduktion
Træningslejr og ophold for større grupper
- mange gode grunde til at vælge TorreMirona til den næste destination
Hvis du er ansvarlig for at arrangere en træningslejr for en større gruppe af golfere, så er TorreMirona et godt sted at tage hen. Her finder du mange gode grunde.

Blot 2½ time i luften og du er sikker på godt golfvejr til kr. 640,- per døgn per person i dobbeltværelse med ubegrænset golf, morgenmand og €3 for fri benyttelse af rangebolde.


1. Vejret
Jeg har nu besøgt TorreMirona hver eneste måned i over 4 år. Bl.a. for at sikre mig, at vejret var til godt golf året rundt. Jeg har kun haft 4 dage uden golf (2 i julen 2008-09 og 2 da TorreMirona i februar 2010 fik sne for første gang i 10 år). Fra slutningen af november til slutningen af februar, er det nødvendigt med en sweater om morgenen. Men op på formiddagen kan du nøjes med en polo, en sweater eller en pullover.

2. Rejsetiden
Den nærmeste lufthavn er Girona, som ligger 45km fra ressorten. Barcelona lufthavn er 140km derfra. Flyvetiden fra Danmark er 2.5 time. En rejsetid som gør selv kortere ophold, væk fra det kolde nord, mulige og behagelige.

3. God plads på banen
Det er en god og velholdt bane med udfordringer til alle. Men mest vigtigt er det, at banen ikke er overfyldt. Igennem 4 år har det på intet tidspunkt været nødvendigt for mig, at booke en tee-tider dage i forvejen. Altså, man behøver ikke at følge en stram planlægning eller stå i kø - eller bruge flere timer på en runde.

4. Træningsfaciliteter
Rangen er mere end 250m lang og har målområder i mange forskellige afstande. Der er plads til ca. 25 spillere, som slår fra græs. På rangen er der 2 putting greens, 2 greens med bunker og chipping områder, plus 2 selvstændige greens for chipping og indspil.


Links til en hurtig og billig rejse til TorreMirona.
Søg billige flybiletter:
www.billig-flybillet.dk

Søg billig billeje:
www.easyterra.com

Den, indtil April 09, billigste billeje:
www.ebiludlejning.dk
5. Fitness, tennis og wellness faciliteter
På resortet finder I en fitness afdeling med wellness, massage, spa, 4 tennisbaner, inden- og udendørs svømmebassins. I kan leje cykler, hvis I er til en cykeltur i Pyrenæernes bagland.

6. Golf Workshops
Vi støtter naturligvis gerne op om jeres ophold med aktiviteter omkring den mentale del af spillet. Se siden Golf Workshops.


Ekstra
Hvis I ønsker at afslutte jeres program med en konkurrencerunde på en bane, som I ikke har spillet flere gange, er der indenfor en radius af 40km 3 fantastiske baner at vælge imellem:
• PGA de Catalunya (to 18 hullers baner)
• Peralada
• Emporda (to 18 hullers baner).

Klik her for mere information om disse baner

For information & booking
Mail til: garuda@torremirona.net