Grupperejser > Program & Priser
Arranger ophold for større grupper
- læs mere om betingelserne her
Betingelser
For større grupper skal der indhentes separate tilbud. Kontakt Akademiet for en orientering. Priserne afhænger bl.a. af størrelsen af gruppen, opholdets varighed, og om man vil bo på hotellet eller i lejligheder, hvor mange måltider der skal inkluderes osv.

Se tilbuddene for individuelle ophold og for mindre grupper, under menuen ”På egen hånd”, så får I en idé om prisniveauet.På nedenstående link finder du nogle af de tilbud hotellet i TorreMirona tilbyder Akademiets gæster, samt et link du kan benytte til din reservation.
Se hotellets tilbud her

Information & Booking
Garuda Akademiet:
Telefon:
Kontor +45 8746 8600
Mobil +45 4019 3755

Mail til:
garuda@torremirona.net
Træningslejre og ophold for større grupper

Som du kan se er vores Academy ikke formelt ansvarlig for aftaler med resortet og hotellet omkring træningslejre og ophold for større grupper. Men vi anbefaler naturligvis stedet.

Hvis I har behov for hjælp, information eller I vil drøfte mentale træningsaktiviteter for gruppen, står vi naturligvis til Jeres rådighed. På det mentale træningsområde kunne det være lige fra en generel præsentation af principperne for den mentale træning, til en større involvering med test og mentale scorekort for deltagerne.
Kontakt Akademiet for inspiration.

Eksempler - Træningslejre for grupper

Hotellet har ikke et generelt fast tilbud på træningsophold, da priserne afhænger af mange faktorer. F.eks. om man vil bo på hotellets værelser eller i en af resortets lejligheder. En indikator på prisniveauet kan du få ved at klikke ind på Hotellets specielle tilbud. Klik her.