Om TorreMirona > introduktion
TorreMirona Akademiets & Hotel Relais faciliteterne
- det perfekte sted til udvikling og afslapning!
Torre betyder tårn. Mirona er et udtryk man anvender, for en person der ser, har udsigt eller holder vagt. For os er navnet blevet til stedet, hvor vi får udkik og indblik. Her finder du alle de faciliteter, der kan forbindes med disse begreber. En fantastisk natur – uden støj og røg, en god golfbane, tennisbaner, fitness og wellness, spa, et godt køkken og Dali museet lige om hjørnet – middelalderbyer, Pyrenæerne, Middelhavet og meget mere.

Faciliteterne omkring Garuda Academy
Akademiet byder på et væld af muligheder for privatpersoner og virksomheder. Her, for foden af Pyrenæerne, langt fra den travle arbejdsdag, finder du en atmosfære, hvor du kan slappe af, arbejde, udvikle, få indsigt, skabe relationer og motivere dine medarbejdere.
Bo på TorreMirona Hotel Relais.
Hotellet er placeret lige ud for golfbanens hul 1 og 10, og tilbyder al den service der skal til for, at gøre dit ophold til en succes.

Golfbanen.
Golfbanen er fra begyndelsen af 90’erne. Den har huset europamesterskaberne for seniorer og andre store turneringer. Du har garanti for en bane af høj kvalitet. Banen ligger i en storslået natur med træer, søer og fantastiske udsigtspunkter. Det bedste er, at det ikke er en travl bane. Den ligger tilpas langt væk fra Costa Blanca til, at de mange turistgolfere i dette område ikke besøger banen.

Gå en tur på banen – hul for hul – ved at klikke her:
God tur.
Se billeder af Akademi og Hotel
(
klik på dem for at gøre dem større).

Highslide JS Highslide JS
Highslide JS Highslide JS

Se flere billeder fra TorreMirona og omegn
Du kan finde flere billeder og læse mere om hotellets faciliteter ved at gå ind på www.torremirona.com