Om TorreMirona > Aktiviteter
TorreMirona giver dig mange muligheder
- både inden- og udenfor resortet
Golf, sport, kultur, afslapning – du finder det hele – lige i nærheden

Tag en vandretur til Pyrenæerne eller et trip ind til Figueres, en charmerende middelalderby. Sid på den lokale Pampla, nyd en lokal øl eller besøg Dali museet?

Hvis du har mest lyst til det, så bliv på resortet, slap af, nyd og mærk at du eksisterer. Forkæl dig selv – gå på opdagelse i den lokale madkultur. Her finder du adresserne på de bedste lokale restauranter.
Lokale restauranter.

TorreMirona har alt hvad der skal til for at få en god oplevelse. Her er alt hvad der behøves. En fantastisk natur, en god golfbane, tennisbaner, fitness, wellness, spa, massage, et godt køkken, charmerende små-byer fra middelalderen, som oser af stemning, tæt på middelhavet og meget mere. Men er du til mere golf, så finder du inden for en radius af 40km nogle af Spaniens bedste baner. Vi taler om: The PGA Catalonia (to 18 huls baner), the Peralada og Emporda (to 18 huls baner). Find dem via følgende link: www.barcelonagolf.com

TorreMirona er tæt på det hele
Hold ferie, strategimøder, lav team-building, mental træning, udvikling – hvad du har behov for. Benyt hotellets og Akademiet faciliteter og drag nytte af alle de muligheder TorreMirona og omgivelserne byder på.

Klik på billederne for at forstørre dem, og få det fulde udbytte.
Barcelona Girona
Highslide JS Highslide JS

Swimmingpool Golf
Highslide JS Highslide JS

Tennis Paintball
Highslide JS Highslide JS
Spa Fitness
Highslide JS Highslide JS

Dali Mountainbike
Highslide JS Highslide JS

Waterskiing Hiking
Highslide JS Highslide JS