Om TorreMirona > 8 gode grunde
8 gode grunde til at besøge TorreMirona
1. Vejret
Jeg har nu besøgt TorreMirona hver eneste måned i over 2 år. Bl.a. for at sikre mig, at vejret var til god golf – året rundt. Jeg har kun haft 2 dage uden golf (i julen 2008-09). Fra slutningen af november til slutningen af februar, er det nødvendigt med en sweater om morgenen, men op på formiddagen kan du nøjes med en polo skjorte og eventuelt en strikket vest.

2. Rejsetiden
Den nærmeste lufthavn er Girona, som ligger 35km fra ressorten. Barcelona lufthavn er 140km derfra. Flyvetiden fra Danmark er 2.5 time. Jeg bor selv i Århus. Fra jeg starter hjemmefra til jeg står på første tee, går der 5 timer. En rejsetid, som gør selv kortere ophold på 3 dage, væk fra det kolde nord, behagelige.

3. Omkostninger
Hvis du er så heldig at bo I nærheden af Tirstrup eller Billund, er Ryan Air en oplagt mulighed. Fra København er det SpanAir. Priserne varierer, fra kr. 500 til 1.500 – tur-retur, inkl. golfbag. Du kan leje en bil (Ford KA) i 3 dage for kr. 300. Benyt f.eks. de viste links på denne side til, at finde de billigste priser.

Highslide JS
4. God plads på golfbanen
Det er en god og velholdt bane med udfordringer til alle. Men mest vigtigt er det, at banen ikke er overfyldt. Igennem 2 år, har det på intet tidspunkt været nødvendigt for mig, at booke en tee-tid dage i forvejen. Altså, man behøver ikke at følge en stram planlægning eller stå i kø – eller bruge flere timer på en runde. Gå en tur på banen ved at klikke på menupunktet under Golf Workshop, der hedder ”Gå banen hul-for-hul”.

5. Fitness and wellness faciliteter
På resortet finder du en fitness afdeling, wellness, massage, spa, 4 tennisbaner samt inden- og udendørs svømmebassins. Du kan leje cykler, hvis du er til en cykeltur i Pyrenæernes bagland.

6. Freden og roen
Sæt dig på hotellets terasse – ikke for varmt, ikke for koldt – nyd udsigten over banen og bjergene. Nyd dig selv, dit selskab og roen. Hvad mere kan du bede om? Et godt glas! Det kommer tjeneren med!

7. Omgivelserne
Inden for en radius af 8km kan du gå på opdagelse i lokalområdet, og finde flere rigtigt gode lokale restauranter.
Klik her for at se en liste.

Er du til de helt store oplevelser, så kan du inden for 40km finde den verdensberømte 3 stjernede restaurant El Bulli (du skal booke et år I forvejen, for at være sikker på et bord). Så kommer du også til Costa Blanca kysten og dens mange små og hyggelige kystbyer (mange turister i højsæsonen). Eller bare 15km, så finder du Figueres, en middelalderby med Dali museet - nok et besøg værd. Er du til fodbold og kunne tænke dig at opleve stemningen når Barcelona spiller på Camp Nou? Faktisk er det ret let at få fat i billetter. Prøv denne link: www.footballticketsbarcelona.com

8. The Mental Scorecard Academy
Men selvfølgelig kan du også bruge tiden på at forbedre den mentale del af dit spil. Vi taler ikke psykologisk mumble bumble, men om praktiske mentale øvelser og metoder, som du straks kan tage med ud på golfbanen. Kontakt Akademiet for at høre om mulighederne. Hvis du er her alene eller med nogle gode venner, kan vi give dig en fantastisk oplevelse, kombineret med et indblik i ting om den mentale side af golfspillet, som du ikke har tænkt over – endnu!

Benyt følgende links til at sikre dig en hurtig og billig rejse til TorreMirona.
Søg billige flybiletter:
www.billig-flybillet.dk

Søg billig billeje:
www.easyterra.com

Den, indtil April 09, billigste billeje: www.ebiludlejning.dk

Vi ønsker dig og dit selskab velkommen til TorreMirona og The Mental Scorecard Academy.

Highslide JS