Leder Workshop > Program & Priser
Leder Workshop på golfbanen
- program, priser og betingelser
Få en bedre tilgang til din ledelse – af dig selv og andre – og skærp din evne til at træffe optimale beslutninger under pres.


Tilmelding & Information
Garuda Akademiet:
Telefon:
Kontor +45 8746 8600
Mobil +45 4019 3755
garuda@torremirona.net

Via nedenstående link finder du gode tilbud på flyrejse og billeje. www.ryanair.com. www.spanair.com. www.norwegian.dk.www.ebiludlejning.dk.
Fri golf med ophold på TorreMirona Hotel & spa
Ønsker du at booke et ophold uafhængig af deltagelse i Akademiets aktiviteter, så kontakt os og vi formidler et godt tilbud. Hvis du er til natur, stilhed og en golfbane hvor du har tid til at standse op og nyde udsigten, så er TorreMirona stedet.
Betingelser
For alle aktiviteter gælder, at rejse og transport ikke er inkluderet i prisen. Vi assisterer dig gerne med disse ting, men tager intet ansvar for bookning, betaling eller den service, der relaterer sig hertil.

Lederens Mentale Scorekort - Workshops

Varighed 4 dage. Start første dag kl. 15.00. Afslutning dag 4, kl. 16.00
Før din ankomst vil du modtage 2 test. Én hvormed du profilerer din mentale tilgang til ledelse, og én hvor du laver en profil af din personlighed. Du vil modtage password til disse test, som udfyldes på nettet i god tid før kursets start.

For deltagere uden golferfaring og tilladelse til spil på banen gælder det, at de får 5 timers introduktions til spillet. Her fokuseres på svingteknik, samt regler og adfærd på banen, og vi spiller en øverunde på 3-hulsbanen.

Datoer Pris

2013

Sept          Onsdag  d.25 - Lørdag d.28

2014

Feb           Søndag d.16 - Torsdag d.20

Marts        Søndag  d.16 - Torsdag d.20

Sept          Søndag  d.21 - Torsdag d.25

Okt            Søndag  d.12 - Torsdag d.16
1.400.00.

For deltagere i golf-introduktionsprogrammet
100.00.

Priserne er inklusive test, undervisning, mentale scorekort, green fee, forfriskninger og after-golf arrangement. Ophold i dobbetværelse med ½ pension. Tillæg for enkeltværelse. Eksklusiv transport.