Golf Workshop > Golf Workshop
Mental træning for Tour-Proen, elitespilleren og høj-handicapperen
- lær at udnytte dit fulde potentiale

Kære golfer. Du bruger en del tid på din golf, men oplever du at dine anstrengelser fører til et mere stabilt og flydende spil, et lavere handicap eller en større glæde ved spillet?


Vore workshops har kun ét formål: at give dig en værktøjskasse fyldt med redskaber, der kan hjælpe dig ind i den mentale tilstand hvor de gode slag, den intense oplevelse og den store glæde ved spillet ligger.Læs om vore workshops på denne side. Har du spørgsmål er du velkommen til at maile eller ringe til Finn Havaleschka. finn@garudahr.com. Mobil 40193755. Se også Finn's klummer om den mentale del af golfen på www.golfnyheder.dk.Vort Akademi ligger i den nordlige del af Spanien.

Blot 2½ time i luften og du er sikker på godt golfvejr, et lavere handicap og en større glæde ved golfen.

Tilmelding & priser

Læs/print info om dit golflivs største oplevelser

Workshops


4 timers "Introduktionsworkshop"
Inden vi starter, skal du udfylde 2 profiler.
  • Den ene profil viser hvordan du udnytter din personlighed i præstationsorienterede sammenhænge. Den anden profil viser din tilgang til golfspillet. Med basis i denne viden, giver vi dig nogle konkrete værktøjer og ideer til hvordan du kan skære slag af din score og opnå en større glæde ved spillet. Helt i overensstemmelse med Nicklaus' råd. Læs mere her!
1½ dags "Tilbage på sporet workshop"
Dette program bygger ovenpå Introduktions workshoppen.
  • På basis af de 2 profiler, nævnt ovenfor, laver vi et scorekort med individuelle værktøjer tilpasset din personlighed og din spillestil. Før vi går ud på bane øver vi dem på akademiet og på rangen. Herefter spiller du en runde med din coach, som sikre at det mentale sidder som det skal, så du fra nu af udnytter dit potentiale optimalt. Læs mere her!

Finn Havaleschka. Din mentale Golf Doctor.

2½ dags "Nå dine mål workshop"

Dette program bygger ovenpå Intro- og Tilbage på sporet workshoppen.
  • Efter den første runde med det mentale scorekort og feed back på dine profiler, laver vi en langsigtet plan med opstilling og visualisering af mål og mentale øvelser til at nå dem. Derefter går du endnu en runde med personlig coach, som putter de mentale værktøjer i din værktøjskasse, som sikre at du over en sæson når de mål du har sat dig. Læs mere her!

5 dage med det mentale scorekort

Dette program bygger på de værktøjer og metoder der er beskrevet ovenfor.
  • Grundlæggende kommer vi igennem de samme emner, men går langt mere i dybden og har megen mere tid til at øve os i praksis, uden for såvel som på banen. Vi afslutter med en konkurrencerunde på en PGA bane, hvor du - udover oplevelsen at spille på en EuroTour bane - kommer til at prøve tingene af under pres. Læs mere her!