Golf Workshop > Program & Priser
Mental træning på golfbanen
- program, priser og betingelser
Arbejd med din mentale tilgang til spillet, så du kan skære slag af dine scores. Styrk din evne til at spille under pres – og ikke mindst – få større glæde af din golf.

Tilmelding & Information
Garuda Akademiet:
Telefon:
Kontor +45 8746 8600
Mobil +45 4019 3755
garuda@torremirona.net

Via nedenstående link finder du gode tilbud på flyrejse og billeje. www.ryanair.com. www.spanair.com. www.norwegian.dk.www.ebiludlejning.dk.
Fri golf med ophold på TorreMirona Hotel & spa
Ønsker du at booke et ophold uafhængig af deltagelse i Akademiets aktiviteter, så kontakt os og vi formidler et godt tilbud. Hvis du er til natur, stilhed og en golfbane hvor du har tid til at standse op og nyde udsigten, så er TorreMirona stedet.
Betingelser
For alle aktiviteter gælder, at rejse og transport ikke er inkluderet i prisen. Vi assisterer dig gerne med disse ting, men tager intet ansvar for bookning, betaling eller den service, der relaterer sig hertil.


Golferens Mentale Scorekort - Workshops

Workshops gennemføres efter aftale. Ring eller mail til mig og jeg gør plads i kalenderen når det passer dig bedst.


5 dage med det mentale scorecard – workshop med 4 runder golf.
Pris kr. 10.500,- inkl. 6 overnatninger på TorreMirona Hotel Relais per person i dobbeltværelse inkl. morgenmad og fri golf. Pris uden hotel kr. 7.500,-.


3 dage med det mentale scorecard – workshop med 2 runder golf.
Pris kr. 6.000,- inkl. 4 overnatninger på TorreMirona Hotel Relais per person i dobbeltværelse inkl. Morgenmad og fri golf. Pris uden hotel kr. 3.500,-.


2 dage med det mentale scorecard – workshop med 1 runde golf.
Pris kr. 4.000,- inkl. 2 overnatninger på TorreMirona Hotel Relais per person i dobbeltværelse inkl. Morgenmad og fri golf. Pris uden hotel kr. 3.500,-.

Har du specielle ønsker om workshops hvor der er fokus på dig alene eller sammen med din partner eller din foursome makker; kontakt mig og vi tilrettelægger det optimale program på et tidspunkt der passer jer.