Om Garuda > Introduktion
Flere muligheder for vækst og udvikling
Garuda Research Institute er ledende i Europa når det gælder udvikling af værktøjer og metoder til HR-ledelse & udvikling, mental træning og præstationsforbedring. Vi udbyder og anvender et bredt spektrum af værktøjer og tests ved rekruttering, udvikling af ledere og medarbejdere, grupper og organisationer, team building, mental træning og præstationsforbedrende aktiviteter.

Alle Garuda’s værktøjer og metoder er baseret på det samme koncept, nemlig Hoved-Hjerte-Ben modellen™. Modellen er unik, fordi den på en enkelt måde giver et godt overblik over de komplekse psykologiske og menneskelige egenskaber, der er bestemmende for vort velbefindende, succes og fiasko, i forskellige sammenhænge. Herunder i vort job, men også for vore sportslige præstationer.

For Garuda er visionen konstant at udbygge og udnytte vor viden om disse sammenhænge, for at give mennesker:
Flere muligheder for vækst og udvikling

Identificer problemer og finde løsninger.

Få accept på og samarbejde om løsninger.

Gennemføre løsninger og skabe resultater.

Udtrykker den erfaring og det potentiale der ligger i personligheden.


Du kan finde mere information om Garuda og vore koncepter på www.garudahr.com og www.garuda.dk

Garuda blev grundlagt i 1982 af Finn Havaleschka, og har siden udviklet sig til en virksomhed med selskaber og partnere i Skandinavien, det øvrige Europa og Japan. Vort hovedkontor og udviklingsafdeling ligger I Risskov ved Århus, hvorfra vi markedsfører og servicerer vore klienter og partnere.

Vore kunder breder sig over alle brancher og offentlige organisationer. Det er store som små virksomheder, der anvender vore værktøjer lokalt såvel som globalt.

The Mental Scorecard Academy i TorreMirona, er en afdeling af Garuda Research Institute. Finn Havaleschka står for den daglige ledelse og gennemførelsen af Akademiets aktiviteter.