På egen hånd > Introduktion
Tag af sted på egen hånd
- fornøjelse, forretningsudvikling, golf – eller alt på en gang
Du kan tilrettelægge et program helt som det passer dig. Alt afhængig af gruppens størrelse, kan du leje dig ind på Akademiet og benytte dets faciliteter til undervisning, møder og inspirerende samvær, mens overnatning sker på hotellet. Har du et formål og ønsker hjælp til at tilrettelægge og gennemføre dit program, står vi til din rådighed.

Akademiet gennemfører gerne skræddersyede programmer omkring mental træning. Programmerne kan vare fra 4 timer til 21⁄2 dag. Vi kører programmer for enkelt-individer og op til større grupper. Det kan være mental træning for golfere, lige fra Tour-proen til højhandicapperen samt for atleter fra andre sportsgrene.
Klik her for at læse mere

Den mentale scorekort metode er velegnet til f.eks. team-building, lederudvikling, salgstræning, company-days m.m. Er du interesseret i et specielt program, så kontakt Akademiet. Klik her for at læse mere

For ren fornøjelse
Slap af, tag en tur op i bjergene, ud til kysten eller besøg museet. Nyd hvad resortet kan byde på af wellness, golf, tennis og god mad – og brug eventuelt en halv eller hel dag på at finde ud af noget mere om den mentale del af golfspillet. Det er helt op til dig. Du skal bare kontakt Akademiet.

Udvikling og fornøjelse
Vi kan tilbyde dig det perfekte program. Fra top-seriøse mentale træningsprogrammer til smagsprøver på denne vigtige del af golfen – og tilværelsen i det hele taget. Når du er færdig, kan du så sidde på terrassen i balance med dig selv og dine omgivelser, og lytte til stilheden. Velkommen til TorreMirona.

Slap af, nyd maden, golfen, tag en tur i swimmingpolen, gå en tur eller ...

På The Hotel Relais finder du alle de faciliteter og den luksus du kan ønske.

Er du interesseret i at tilrettelægge dit eget besøg, eller lave dit eget arrangement på TorreMirona?
Kontakt Akademiet, så vil vi hjælpe dig med at få dine ønsker opfyldt.

Find en udlejningsbil:
www.easyterra.com
Søgemaskine for de billigste udlejningstilbud.

www.ebiludlejning.dk
Formentlig det billigste sted at leje bil.

Søg billige flybilletter:
www.billig-flybilletter.dk