På egen hånd > Golfprogram
Golf og mentaltræningsprogrammer
- for dig selv, din klub, eliten eller en gruppe af venner
Du kan kombinere tingene, så de passer perfekt til dig og dit formål. Men hvis du er golfer og sportsmand – i en søgeproces efter dit mentale sweet spot – så er Akademiet det helt rigtige sted at besøge.

Ud over de officielle programmer, som du kan læse om på denne web-site, så laver vi mentale træningsprogrammer helt efter behov og niveau. I den sidste ende handler det hele om at sikre, at du får nogle værktøjer, som gør dig bedre og giver dig mere fornøjelse af din sport – og livet i det hele taget.

Du kan få individuelle sessioner, programmer af kortere eller længere varighed. Det er helt op til dig selv – dine ønsker og dine behov. Kontakt Akademiet og hør mere.

Individuelle programmer
Vi sætter programmet op sammen, efter at du har udfyldt nogle test, og vi sammen har analyseret din situation og diskuteret dine ambitioner. Det hele handler om at få dig ind i den mentale tilstand, hvor tingene bare flyder. Hvor den ene beslutning træffer den anden, og det ene gode slag afløses af det næste gode slag. En lang flydende proces hen mod målet.

Golf – bare for fornøjelse
Hvis Í er en gruppe af venner på besøg, som har nok i jeres eget selskab, i golfen og jeres indbyrdes konkurrencer, så har hotellet en række rigtigt gode tilbud, som I kan læse mere om på linket herunder.

Klik her

Slap af, nyd maden, golfen, tag en tur i
swimmingpolen, gå en tur eller ...

"Nyd din ferie, et udviklingsseminar eller et mentalt træningsprogram. Kombiner fornøjelse og forretning med fremgang og udvikling. Du kan også leje dig ind på Akademiet og udnytte faciliteterne uden vores involvering."

Highslide JS

Udvikling og fornøjelse – to alen af samme stykke
Vi kan tilbyde dig den perfekte tilgang til et lavere handicap, en mere afbalanceret ledelsesstil eller bare ren afslapning med inspiration fra Akademiet og naturen.

Et golfarrangement på TorreMirona?
Alt hvad du behøver er, at Kontakte Garuda – så er du på vej til et pragtfuldt sted og en god oplevelse.