På egen hånd > Firmaprogram
Firmaprogrammer
- kundepleje, strategimøder, team-building eller sælgertræning ...
Vi kan hjælpe med at skabe den perfekte dag for dit firma – eller måske tilbyde en dedikeret lektion Mental Træning til dit salgsteam?

Udvikling af salgsfærdigheder på golfbanen
Giv dine salgs og servicemedarbejdere et nyt og anderledes uddannelsesperspektiv til mere succes. Vi tilbyder et program, der tilrettelægges i samarbejde med din organisation, så vi sikrer optimal relevans til virksomhedens ydelser, services, kunder og deres behov. Under træningen vil hver deltager samle sin egen personlige metode-værktøjskasse, modeller og tests, der kan hjælpe til at optimere deres salgsindsats.

Værktøjskassen, kombineret med aktiviteterne på golfbanen og i klasseværelset, vil lære hvordan man møder kunden succesfuldt – ud fra hvor han er – baseret på hans behov, personlighed og beslutningsstil/profil.

Læs Salgstræningsintroduktion, pdf

Hvilke salgsargumenter vil du overvejende anvende ud fra din natur? – find ud af det i klasseværelset og på golfbanen!

Forretningsudvikling og team-building
Giv dit team en mulighed for at forbedre virksomhedens resultater og fremme deres karriereudviklling. En god mulighed for medlemmerne af ledergruppen, projektgruppen eller teamet, til at lære hinandens personlighed, fokusområder og kompetencer bedre at kende, og derved skabe et frugtbart grundlag for et innovativ og effektivt samarbejde. "Ikke golfere" kan sagtens deltage, og få det lige så sjovt samt høste fordelene fra aktiviteterne, som de erfarne golfere. "Ikke golfere" vil modtage en 6 timers introduktion til spillet, teknikken og sportens etikette.

Kundepleje – klientdag
Giv dine kunder, partnere og interessenter en oplevelse, der vil skabe goodwill i lang tid bagefter. Lad dem lære hinanden at kende på et personligt plan og etabler et nyt grundlag for innovativt og nært samarbejde og stærkt forretningsnetværk. "Ikke golfere" kan sagtens deltage, og få det lige så sjovt og fordelagtigt med aktiviteterne, som de erfarne golfere. "Ikke golfere" vil modtage en 6 timers introduktion til spillet, teknikken og sportens etikette.

Ved at være sammen på golfbanen og løse opgaverne undervejs på turen rundt, skabes der et sjovere, mere afslappet og effektivt samarbejde i den daglige arbejdsdag. Dette program tilbyder dine partnere og interessenter en stor oplevelse og inspiration til deres egen ledelses- og forretningsudviklingsaktiviteter. En dag der vil blive husket rigtigt længe!

Kontakt Akademiet og få en drøftelse om dit program.
Læs forslag til programmerne som pdf
Vi har værktøjerne og faciliteterne til at skabe en perfekt firmaevent for din virksomhed.

Highslide JS

Highslide JS Highslide JS

Interesseret i at sammensætte en firmaevent på
The Mental Scorecard Academy i TorreMirona?

Få inspiration og en snak om mulighederne ved at
kontakte Garuda