På egen hånd > Aktivitetsliste
Lav dit eget program på TorreMirona
- forretning eller fornøjelse
Firmaevents
Golfaktiviteter
Generel beskrivelse af forretningsorienterede aktiviteter, som kan tilpasses jeres firmabehov

Sælgerudvikling på golfbanen
Giv dine sælgere og servicemedarbejdere en helt anderledes lærerig indfaldsvinkel til forståelse af, hvordan man bliver en mere succesfuld sælger. En fantastisk mulighed for dine medarbejdere til, at udvikle nye effektive salgsstrategier – baseret deres på deres egen personlighed.

Se en generel beskrivelse af program og formål.
Klik her

Forretningsudvikling og team building
Giv dine ledere en anderledes lærerig indfaldsvinkel til forståelse og udvikling af deres lederkompetencer. En god mulighed for en ledergruppe til at etablere et mere nært og effektivt samarbejde, baseret på en større forståelse for hinandens stærke og svage sider, og dermed en bedre udnyttelse af gruppens samlede ressourcer.

Se generel beskrivelse af program og formål.
Klik her

Kundedag – klientpleje
Giv dine kunder og interessenter en oplevelse, der skaber plus på goodwill-kontoen i lang tid fremover. Programmet giver virksomhedens interessenter en stor oplevelse og inspiration til deres egen ledelse og forretningsudvikling, som gør at de i lang tid fremover tænker på dagen og din virksomhed på en meget positiv måde.

Se generel beskrivelse af program og formål
Klik her

Andre muligheder
Udviklingsstrategier fra en ny synsvinkel, mere effektiv kommunikation, aktiviteter til forøgelse af medarbejderinvolvering og loyalitet – eller bare ”lær hinanden bedre at kende” for et mere frugtbart samarbejde.
Kontakt Akademiet for inspiration

Mentale trænings- og udviklingsprogrammer på golfbanen, som kan tilpasses efter behov

Et golfophold for den rene fornøjelse
Hvis den mentale del af spillet ikke har din store interesse, er du velkommen til at arrangere dit eget ophold. Vi har forhandlet med hotellet, som kan byde på en række fordelagtige pakker og priser. Klik på linket nederst på siden og se hotellets tilbud.

Mental træning for golfere
Den mentale del af spillet på golfbanen, såvel som i livet i almindelighed, kan gøre underværker på dit humør, dit velbefindende og din score.

Om du er en Tour-pro, en rookie, en talentfuld amatør, har et højt eller lavt handicap; den mentale del bestemmer mindst 10% af din score. Generelt anbefaler vi dig at deltage i de udbudte programmer på 2.5 dag. Men kan du ikke, har du andre behov, eller vil du helst være sammen med nogle mennesker du kender, så laver vi gerne et program der passer til dig. Du skal bare kontakte Akademiet.

Se generel beskrivelse af programmet ”Mental træning”
Klik her

Denne beskrivelse er et udgangspunkt. Dit program kan vare fra 4 timer til 4 dage. Det er helt op til dig, dine interesser og behov. Kontakt Akademiet for yderligere inspiration.


Information & Booking
Garuda Akademiet
Telefon:
Kontor +45 8746 8600
Mobil +45 4019 3755

Mail til:
garuda@torrenmirona.net

Highslide JS The Mental Scorecard Academy kan tilbyde dig en række programmer for mental træning og udvikling, som tilpasses til dit behov. For alle Akademiets aktiviteter gælder det, at transport, overnatning og hovedmåltider sker på eget ansvar. Dette bookes separat via hotellet. Vi hjælper dig gerne, men tager ikke ansvar for booking, betaling og dertil knyttede services.

Se hvad hotellet kan tilbyde dig.

Klik her